tirsdag 21. desember 2010

Litt tid for julestemning med solskinn inn...

I  morgen er det vintersolhverv og solen snur og går mot LYSERE tider...i dag er det den mørkeste kvelden i året.
Så fantastisk etter flere dager med kaldt grått vær så kom Solen fra klar himmel og skinnte inn i stua, men det skinte ikke så veldig sterkt men noe ble det på bildene..., da var det tid for litt bilder:)

Etter å ha mistet min kjære bror i sommer kjenner jeg vel litt på at julen er litt vanskelig, men allikevel så kjenner jeg også gleden og varmen og barnas glede som gir vanvittig mye!
Gi en klem det varmer!

Juleklemmer fra Brit Olaug

8 kommentarer:

 1. Skjønner du kjenner på savnet av din bror ekstra sterkt når det er jul ja!! Men bra du også kjenner glede:)

  Kjempe fine bilder:) Deilig med litt sol da...her er det iskaldt minus 21 i dag...brrr!!
  Men på juleaften er det meldt snø...koselig:)

  Ha en fin dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 2. Så flotte julebilder. Her snør det i dag, skikkelig julestemning da. Ikke noe kjekt med dem vi mister, og savnet dukker veldig opp i disse tider. Håper alt går bra med deg og dine.
  Ønsker dere en riktig god jul.
  Juleklem fra meg

  SvarSlett
 3. *juleklem* (som varmer) :)
  Trivlige bilder - og god stemning...

  SvarSlett
 4. Kjære deg, håper du får en koselig jul til tross for savnet. Man merker nok ekstra godt de som ikke er der mer i slike høytider, men samtidig er det da man virkelig henter frem de gode minnene!
  Ønsker deg ei riktig god jul, blir kjekt å følge deg også til neste år.

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 5. Så trist å høre om broren din... Savnet er alltid størst i høytidene (synes jeg selv i alle fall). Så koselig kommentar fra deg! Kos deg masse med mokkakulene, de er nydelige! Flotte julestemningsbilder forresten;)

  Varm juleklem fra meg

  SvarSlett
 6. Så flink du er å sy..! :)

  Det var veldig leit med broren din. Savnet er nok alltid der, men kommer kanskje sterkere frem spesielt i julen som er tiden for å samles. Prøv å hent frem alle gode tanker om din bror i julen. ♥

  Ønsker deg ei og dine ei gooood jul! Ser også frem til å følge deg videre i 2011.

  Juleklem fra meg.
  :) ♥

  SvarSlett
 7. så trist å høre om broren din, og vet hva du mener om at savnet merkes kanskje litt ekstra nå i disse høytidsdager. Da er det godt å ha barna rundt seg, de sprer om seg med en ekstra glede nå i disse tider og det er så herlig.

  Fine bilder du viser av et julepyntet hus, og tapeten som så vidt skimtes til høyre ser knallfin ut. Håper å få begynne på oppussing av stuen til neste år en gang, gleder meg til det.

  Tusen takk for alltid like koselig kommentarer fra deg, og gleder meg også til å følge deg videre. God jul til deg og dine. klem Helen

  SvarSlett
 8. Hei og takk for koselig hilsen, så bra at du får tak i hvite julestjerner idag, var massevis av røde og få hvite der jeg handlet også.

  Så trist med broren din, sender deg gode tanker og skjønner at jula får frem sorg og savn sterkere enn ellers.... Ta godt vare på deg og nyt den best mulig, et nydelig hjem du har!! Klem, Marianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en hilsen hos meg, det varmer<3