tirsdag 19. oktober 2010

Har du ikke tatt en titt før, så gjør det nå...

Fantastisk side med så utrolig mye lekkert og fantastiske dekorasjoner, og jeg som elsker puter ble helt forelsket:)Ha en fantastisk fin oktoberdag!

Klem fra Brit Olaug

4 kommentarer:

 1. Hei, Kjempefin blogg og herlig motiv på serviettene:-) Har samme motivet på strykemerker som jeg bruker på linkjoler - deilig nostalgi:-)
  Har giveaway på sybloggen min, titt gjerne innom:-)

  Har en fortsatt fin kveld.

  Nina:-)

  SvarSlett
 2. Vi så:) Nydelig! Takk for inspirasjon:)

  Klem:)

  SvarSlett
 3. God formiddag!
  Du blir nok helt sikkert opptatt hos nib(!),men tror de tar det en gang i uken eller noe sånt,ikke fortløpende liksom. Ellers kan du jo bare sende en mail om tiden går!! Ang Halloween, jeg må ærlig innrømme at jeg syntes det var noe skikkelig tull lenge, og vihar bare feiret de tre siste årene er det vel. Det ble tilslutt helt "feil" at vi sa nei, det ringte på i ett sett og kalssekamerater og yngre naboer sto utenfor og lurte på hvorfor våre gutte ikke gikk...så vi bestemte at vi ville gjøre det på vår måte. De fikk be et par venner hver hjem og så hadde vi pyntet til skrekkfest og spiste pizza,popcorn og brus. Så gikk vi voksne sammen med barna til de nærmeste naboene bare. De måtte si et vers eller synge en sang...(stakkars pedagogbarn:-))I fjor gikk kristoffer i 5.klasse og var for første gang sammen med en hel gjeng fra klassen sin. Synes ikke du skal stresse med det før du "må" om du skjønner!!
  Nå skal jeg bake til tv-aksjonskveld på skolen i kevld...ha en fin dag!!
  klem♥

  SvarSlett
 4. Takk for tips!
  Og tusen takk for besøk hos meg :)

  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en hilsen hos meg, det varmer<3